ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - 12o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛ. ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ


Ο 2ος Διαγωνισμός Ελληνικού Μελιού Ανώτερης Ποιότητας – High Quality Honey Contest διοργανώνεται στo πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. 

Πρόκειται για μια διοργάνωση, υψηλών προδιαγραφών, που στόχο έχει: • Την παρουσίαση του πλούτου και της ποιότητας των ελληνικών μελιών στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό. 

• Τη γνωριμία, προβολή και προώθηση των διαφορετικών κατηγοριών ελληνικών μελιών. 

• Την ανάδειξη του καλύτερου μελιού ανά κατηγορία, όπου ανήκει. Ο μοναδικός αυτός διεθνών προδιαγραφών διαγωνισμός οργανώνεται για δεύτερη φορά. Οι γευστικές δοκιμές των δειγμάτων, που θα

συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα γίνουν από την ομάδα του Εργαστηρίου Μελισσοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποτελούμενη από έμπειρους και καταξιωμένους γευσιγνώστες. 

Κατά τις γευστικές δοκιμές το κάθε μέλι θα φέρει ειδικό κωδικό, χωρίς τη συσκευασία του, ώστε να διασφαλιστεί η ανεπηρέαστη απόφαση της κριτικής επιτροπής. 

Τα μέλια που θα βραβευθούν θα φέρουν στη συσκευασία τους το μετάλλιο HIGH QUALITY HONEY CONTEST, που κατέκτησαν. 

Ο Διαγωνισμός Ελληνικού Μελιού 2021, με τη δημοσιότητα και τις διακρίσεις που συνεπάγονται, αφορά όλους τους μελισσοκόμους και τις μελισσοκομικές επιχειρήσεις της χώρας, που παράγουν προϊόντα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και διεθνές περιβάλλον ποιότητας και γεύσης. 

Σας καλούμε να συμμετάσχετε με τους κωδικούς που εσείς πιστεύετε ότι μπορούν να σας φέρουν διακρίσεις. Η συμβολική τιμή συμμετοχής κάθε κωδικού σας στο διαγωνισμό είναι 120€ πλέον ΦΠΑ 24%. Δωρεάν (με έως δύο κωδικούς – προϊόντα) μπορούν να συμμετέχουν οι παραγωγοί αν συμμετέχει στο φεστιβάλ με περίπτερο η Περιφέρεια στην οποία ανήκουν.

 Για κάθε συμμετοχή θα πρέπει να αποστείλετε 4 συσκευασίες μελιού, τουλάχιστον 500 γραμμαρίων η κάθε μία, σε γυάλινο βάζο με ετικέτα. Τα δείγματα που θα παραδοθούν πρέπει να είναι ακριβώς ίδια με εκείνα που κυκλοφορούν στο εμπόριο - ίδιο περιεχόμενο, συσκευασία και ίδια ονομασία. Επιπλέον, εκτός από το αντίστοιχο ποσό, θα πρέπει να αποστείλετε αναλυτικό πιστοποιητικό χημικής ανάλυσης καθώς και συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη φόρμα.

 Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία! Ειρήνη Ψαχούλια 2103610265, 2103622205, 6981313209 info@greekhoneyfestival.gr , www.greekhoneyfestival.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...