ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

«Βασιλοτροφία: Αξιοποίηση, διάσωση και βελτίωση γενετικού υλικού μελισσών στη Θεσσαλία».Το Εργαστήριο Σηροτροφίας και Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνει την έναρξη του δωρεάν προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής με τίτλο: «Βασιλοτροφία: Αξιοποίηση, διάσωση και βελτίωση γενετικού υλικού μελισσών στη Θεσσαλία».
Απευθύνεται σε νέους με γνώσεις και εμπειρία μελισσοκομικής πρακτικής οι οποίοι αφού εκπαιδευτούν στη βασιλοτροφία, θα δράσουν ως εμβολιαστές με αμοιβή σε άλλους ενδιαφερόμενους μελισσοκόμους κατά την άνοιξη και καλοκαίρι του 2022. Η όλη δράση θα υλοποιηθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Έναρξη το φθινόπωρο του 2021. Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στο παρακάτω link:
https://www.generationag.org/basilotrofia-aksiopoihsh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...