ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BIOLMIEL 2020

 


Τα μεταλια BIOLMIEL είναι μια πρωτοβουλία που διοργανώνεται για την επιβράβευση και τη διάδοση της ποιότητας των βιολογικών μελιών, την στήριξη της βιοποικιλότητας, και της διαχείρισης της παραγωγής.

Το BIOLMIEL έχει διάφορους σκοπούς:

• Να προωθήσει την ποιότητα του μελιού από τη βιολογική μελισσοκομία και να διαδώσει συγκεκριμένες γνώσεις σχετικά με το θέμα. 
Ενίσχυση της σχέσης μεταξύ της μελισσοκομίας και της αειφόρου ανάπτυξης. 
• Ενίσχυση των διαφορών που συνδέονται με τη φυσική βιοποικιλότητα και τις καλλιέργειες. 
• Να ευαισθητοποιήσει τον καταναλωτή έναντι των αγροδιατροφικών προϊόντων της μεσογειακής κουλτούρας γενικά και του μελιού ειδικότερα. 

Τα δείγματα τα οποία θα σταλθούν,θα αξιολογηθούν απο μια διεθνη κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων,και θα αναλυθούν για την περιεκτικότητα τους σε υγρασια και τιμη HMF.
 (HMF χρησιμοποιείται ως δείκτης θέρμανσης ή αποθήκευσης του μελιού, σε υψηλές θερμοκρασίες).

Στα μέλια με την μεγαλυτερη βαθμολογία θα απονεμηθούν μετάλλια υψηλής ποιότητας BIOLMIEL Χρυσά και Ασημένια, τα οποία στη συνέχεια θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο BIOLMIEL.

The ranking is according to the following scoring system:

MONOFLORAL and DIFLORAL

Gold: max 100/100 – min 90/100

Silver: max 89/100 – min 80/100


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ...

ΚΑΙ ΕΔΩ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...