ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
Σε ανάρτηση του αντιδημάρχου Αγρινίου Μίμη Σκορδόπουλου που έσπευσε να ενημερώσει τους συμπολίτες του για τη δράση επιτηδείων από επιτήδειους για απόσπασης χρημάτων.

Τον κ. Σκορδόπουλο κινητοποίησαν δυο μελισσοκόμοι που προσεγγίστηκαν τηλεφωνικά αλλά δεν έπεσαν θύματα ενός απατεώνα.

Ο εν λόγω άνδρας προσποιήθηκε τον αντιδήμαρχο, έκανε παραγγελίες μελιού και επιχείρησε να τους αποσπάσει χρήματα με τη μέθοδο της διαφοράς.


Ζήτησε δηλαδή τραπεζικό λογαριασμό και εν συνεχεία υποστήριξε πως από λάθος μετέφερε σε αυτόν 3000 ευρώ αντί των 300 που ήταν το συμφωνηθέν ποσό.

Ζήτησε λοιπόν να του επιστρέψουν τη διαφορά (2700 ευρώ).

Οι μελισσοκόμοι δεν «τσίμπησαν» και ενημέρωσαν τον αντιδήμαρχο. Η αστυνομία πλέον ερευνά την υπόθεση σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι βέβαια νέο, αντίστοιχες απάτες έχουν γίνει σε πολλές περιοχές με τους δράστες να χρησιμοποιούν κατά κανόνα ονόματα γνωστών προσώπων των τοπικών κοινωνιών.
.agrinionews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...