ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΜΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020.
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνει στους μελισσοκόμους κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων της περιοχής αρμοδιότητάς της ότι, στο πλαίσιο εφαρμογής του αριθ. 1366/2015 Κανονισμού της ΕΕ, πρέπει να υποβάλουν αίτηση – δήλωση καταγραφής των κυψελών διαχείμασης για το 2020 υποβάλλονται το αργότερο μέχρι 31/12/2020. 

Επισημαίνεται σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης υποβολής της αίτησης-δήλωσης, προβλέπεται ο αποκλεισμός του μελισσοκόμου από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα, περιλαμβανομένων των δράσεων 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας».

Οι αιτήσεις – δηλώσεις κυψελών διαχείμασης πρέπει να υποβάλλονται με ψηφιακό τρόπο από τον ίδιο το-η δικαιούχο, προκειμένου να τηρούνται τα ισχύοντα μέτρα αναστολής της εξυπηρέτησης του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και συγκεκριμένα:

α) με χρήση της ειδικής ψηφιακής εφαρμογής “Ηλεκτρονική Αίτηση Μελισσοκομικού Μητρώου”, η οποία έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: www.minagric.gr/index.php/el/eservisesmenu-2/aithsh-melissokomikou-mhtroo ή

β) με την αποστολή υπογραμμένης και ψηφοποιημένης αίτησης-δήλωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Υπηρεσίας μας: agroikon.ktin.magn@thessaly.gov.gr

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο το οποίο έχει θεωρηθεί, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020, δεν απαιτείται η υποβολή αίτηση – δήλωσης των κατεχόμενων κυψελών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, τηλ. 2421352-658,-498 ή στο Κέντρο Μελισσοκομίας Βόλου, τηλ. 2421032946.
.thenewspaper.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...