ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ.


Συνάντηση με παραγωγούς

Συνάντηση με το προεδρείο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης είχε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, το πρωί της Παρασκευής 7 Αυγούστου 2020. Το «παρών» έδωσε και ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστας Κυριακίδης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Κοζάνης ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος για την προώθηση και ενίσχυση της μελισσοκομίας, καθώς και τις δράσεις του.

Ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε πως «Πρόθεσή μας αποτελεί η στήριξη της μελισσοκομίας, καθώς αποτελεί έναν σημαντικό κλάδο του πρωτογενή τομέα. Η δημοτική αρχή στοχεύει στην ενίσχυση του κλάδου εντάσσοντας τη μελισσοκομία στη λογική στήριξης των παραγωγικών τομέων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας ενόψει της μετάβασης στη μετά λιγνίτη εποχή. Θα σταθούμε αρωγοί στους παραγωγούς».

Στο περιθώριο της συνάντησης αποφασίστηκε η ενίσχυση της προβολής του κλάδου με προωθητική καμπάνια μέσω φυλλαδίων, καθώς και οι από κοινού οργάνωση δράσεων για την ενίσχυση του κλάδου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...