ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΨΕΛΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ...ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Οι σχετικές αιτήσεις – δηλώσεις θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ενώ διαφορετική περίπτωση θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.


Έως και τις 31 Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αίτηση – δήλωση των κατεχόμενων κυψελών οι Τρικαλινοί μελισσοκόμοι, κάτοχοι μελισσοκομικών βιβλιαρίων. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.
Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω αίτηση – δήλωση δεν είναι απαραίτητη στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο θεωρημένο κατά το διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2019. Στην περίπτωση αυτή το θεωρημένο μελισσοκομικό βιβλιάριο επέχει θέση δήλωσης κατεχόμενων κυψελών.
Οι σχετικές αιτήσεις – δηλώσεις θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας  στα γραφεία 305 & 311, του 3ου ορόφου της Π.Ε Τρικάλων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2431046305 και 2431046311 (Χρήστος Βλιώρας και Στέφανος Παπαθανασίου).    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...