ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ΜΕ 750 ΛΙΡΕΣ ..ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΟΜΕΛΙΕ ΜΕΛΙΟΥ.


Τη στιγμή η Ελλάδα παράγει και διαθέτει μέλι άριστης ποιότητας, κάτι που θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί ευρέως και στον τομέα του αγροτουρισμού, άλλες χώρες, όπως η Βρετανία, προωθούν μια εναλλακτική τουριστική εμπειρία, διοργανώνοντας σεμινάρια για σομελιέ μελιού, με κόστος 750 λίρες κατ’άτομο.
Σκοπός του προγράμματος είναι η αύξηση της ευαισθητοποίησης και της απόκτησης εμπειρίας στο μέλι και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αξιολογούν την ποιότητα και την ποικιλία των μελιών που υπάρχουν.
Για τους μελισσοκόμους και τους κατασκευαστές είναι χρήσιμο για την σωστή επισήμανση των προϊόντων τους σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ.
Το μάθημα πιστοποίησης απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε μελισσοκόμους και τεχνικούς, αλλά και σε άλλους επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με το μέλι (όπως βοτανολόγοι, διατροφολόγοι, διαιτολόγοι, σεφ ή “foodies”) και όσοι επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους για το μέλι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...