ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για HONEY

Στην Ορεστιάδα μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου η 16η Γιορτή Μελισσοκόμων και Καλλιεργητών Έβρου, για την προβολή των «φυσικών θησαυρών» του νομού, όπως χαρακτηρίζονται τα τοπικά προϊόντα μέλισσας και γης, που εκθέτουν και πωλούν οι παραγωγοί.

Η Γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης. Παράλληλα με την έκθεση των προϊόντων, που θα ξεκινήσει από τις 7 το απόγευμα, θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό για της ευεργετικές ιδιότητες των μελισσοκομικών προϊόντων, ενώ στη διάρκεια της βραδιάς θα εμφανιστούν χορευτικά συγκροτήματα και θα παρουσιαστεί πρόταση γευσιγνωσίας «Λουκουμάδων με Μέλι». Η έκθεση θα συνεχιστεί την Κυριακή από τις 7 το απόγευμα, και το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας θα περιλαμβάνει δράσεις για παιδιά και μία ακόμα πρόταση γευσιγνωσίας, με εδέσματα που συνδυάζουν το μέλι με το γιαούρτι.

ert.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...