ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΛΚΔΜ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗ ΛΚΔΜ

Το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Δ.Ε.Η. Α.Ε., στο πλαίσιο των διαδικασιών που έχει ξεκινήσει για την καλύτερη οργάνωση της εγκατάστασης μελισσοκόμων σε προεπιλεγμένες θέσεις εντός των δασών ακακίας σε αποκατεστημένες εκτάσεις των Ορυχείων του ΛΚΔΜ, σας ενημερώνει πως στο εξής η τοποθέτηση κυψελών εντός των εκτάσεων του θα πραγματοποιείται κατόπιν έγκρισης της Διεύθυνσης ΛΚΔΜ. 

Για το λόγο αυτό, όσοι μελισσοκόμοι ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν κυψέλες στις παραπάνω θέσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση που θα διατίθεται από την γραμματεία της ΔΛΥΛΚΔΜ, Κτίριο Διοίκησης, 23οχιλ. Παλαιάς Ε.Ο Κοζάνης-Πτολεμαΐδας. 

Η αίτηση είναι δυνατόν να αποσταλεί για να πρωτοκολληθεί και με τηλεομοιότυπο (FAX) στην γραμματεία της ΔΛΥΛΚΔΜ στον αριθμό 2463028445.

 Οι θέσεις τοποθέτησης θα αποτυπώνονται σε αναρτημένους χάρτες στο χώρο του Κτιρίου Διοίκησης του ΛΚΔΜ.

 Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον κ. Παπαδόπουλο Χρήστο στο τηλέφωνο 24630 52546.

e-ptolemeos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...