ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 1-3 Νοεμβρίου 2019 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το συνέδριο θα είναι τρεις ημέρες και θα υπάρξει παράλληλη έκθεση μελισσοκομικών εφοδίων:
• Την πρώτη ημέρα θα γίνει έναρξη και συζήτηση μετά των επισήμων σχετική με τα προβλήματα του κλάδου.
• Η δεύτερη ημέρα θα αφιερωθεί σε επιστημονικά θέματα τα οποία θα καλύψουν συγκεκριμένες ενότητες. Για κάθε ενότητα θα υπάρξει ΠΑΝΕΛ επιστημόνων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σύντομα και στη συνέχεια θα συμμετέχουν στην συζήτηση που θα ακολουθήσει.
• Η τρίτη ημέρα θα αφορά τα συνδικαλιστικά θέματα. Στα συνδικαλιστικά θέματα θα γίνουν σύντομες τοποθετήσεις σε θέματα που θα προταθούν και θα υπάρξει αρκετός χρόνος για συζήτηση.

Πρόεδρος του Συνεδρίου θα είναι ο Δημητρόπουλος Αναστάσιος, Γραμματέας ο Αλιχός Βασίλειος και συντονιστής ο Θρασυβούλου Ανδρέας.

Το Συνέδριο διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας (ΕΕΕΜΣ) , την Περιφέρεια και το ΓΕΩΤΕ Πατρών και θα είναι υπό την αιγίδα του ΥπΑΑΤ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...