ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Αποτέλεσμα εικόνας για προγράμματος βελτίωσης

Στην έγκριση των πρωτοβουλιών των Μελισσοκομικών Συνεταιρισμών για το έτος 2018, στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης της παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας στα μικρά νησιά του Αιγαίου Πελάγους, προχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Βρείτε εδώ τα επικαιροποιημένα μελισσοκομικά προγράμματα συνεταιρισμών νησιών του Αιγαίου.

Οι εγκρίσεις αφορούν προγράμματα όπως η ενίσχυση των μελισσοκόμων, βάσει του αριθμού των μελισσοσμηνών τους, με σκοπό την αντιμετώπιση του επιπλέον κόστους παραγωγής, η διατήρηση της απόδοσης του ζωικού κεφαλαίου με τη χορήγηση μέσων, όπως υλικά διατροφής, για την υποβοήθηση των μελισσοσμηνών κατά το κρίσιμο στάδιο ανάπτυξής τους κ.α.

Συνολικά έχουν εγκριθεί 27 μελισσοκομικά προγράμματα συνεταιρισμών συνολικού ύεψους 1,2 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται πως η υλοποίηση των Προγραμμάτων Πρωτοβουλιών ολοκληρώνεται την 31η Δεκεμβρίου 2018.
agronews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...