ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦ.ΕΝ.ΕΒΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για beekeeper

Από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ανακοινώνεται στους δικαιούχους μελισσοκόμους που συμμετέχουν στη δράση 3.1 «Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» ότι την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 αναρτήθηκαν οι καταστάσεις δικαιούχων για το έτος 2018 στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας 

(Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος Όροφος), στα γραφεία Αγροτικής Οικονομίας Φερών, Τυχερού και Σουφλίου, στους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Σαμοθράκης, στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Αλεξανδρούπολης, καθώς και στον Μελισσοκομικό Σύλλογο Κεντρικού Έβρου «Η ΚΥΨΕΛΗ».

Επισημαίνονται τα παρακάτω:

1. Οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι μπορούν να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις επί των αναγραφόμενων στοιχείων στις καταστάσεις των δικαιούχων από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Έβρου (Καραολή & Δημητρίου 40, στο γραφείο Νο 7 & Νο 3 στον 2ο όροφο), καθώς και στα τοπικά Γραφεία Αγροτικής Οικονομίας Φερών, Τυχερού και Σουφλίου.

2. Οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.
news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...