ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο μελισσοκομικός σύλλογος Ν. Ροδόπης, "Το Κεντρί"

Ανακοίνωση - ευχαριστήριο, εξέδωσε ο μελισσοκομικός σύλλογος Ν. Ροδόπης, "Το Κεντρί" σχετικά με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τη δημιουργία Μελισσκοκομικής Σχολής στην Κομοτηνή (Κ.Ε.Κ.).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Ροδόπης «Το Κεντρί » εκφράζει δημόσια την ικανοποίηση του, και τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Παιδείας , Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Σύμβουλο του Κου Πρωθυπουργού, τους Τοπικούς και Θεσμικούς Παράγοντες, που δέχτηκαν και υιοθέτησαν τις προτάσεις μας για δημιουργία της Μελισσοκομικής Σχολής στην Κομοτηνή , αλλά και τις καινοτόμες προτάσεις και διαδικασίες που θα ακολουθήσουν παράλληλα. Ευελπιστούμε πως μέσα από την δημιουργία αυτής της Μελισσοκομικής Σχολής θα πετύχουμε πληρέστερη μόρφωση, επιμόρφωση , και ανάπτυξη της Μελισσοκομίας στον τόπο μας. Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος θα είναι αρωγός σ όλη αυτήν την προσπάθεια , με τις γνώσεις του και την εμπειρία του ώστε αυτή."
.xronos.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...