ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ..ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Αυτό είναι το ορμητήριο του 49χρονου που έκαιγε μελίσσια

 lamiareport.gr
Πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα, χαρακτήρισε την δράση του αντιεξουσιαστή «φαντομά», ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώκας . «Δεν ερχόταν σε επαφή με κανέναν στο χωριό», λέει ο πρόεδρος της κοινότητας του Μπράλου, όπου είχε το ορμητήριό του ο 49χρονος δράστης.

«Το φως άνοιγε πάντα μετά τα μεσάνυχτα. Τον τελευταίο μήνα δεν είχα δει καμία κίνηση στο σπίτι. Στο χωριό δεν τον είχε συναντήσει ποτέ κανείς…», ήταν μερικά από τα στοιχεία που μοιράστηκε μαζί μας ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μπράλου, Ηλίας Καρμίρης, σχετικά με την υπόθεση του 49χρονου που συνελήφθη από την αστυνομία για την παράνομη δράση του σε Αττική, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Μαγνησία.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Λαμίας που έφτασε στα ίχνη του μετά από πολύμηνη έρευνα, ο 49χρονος, με ορμητήριο τον Μπράλο και το απομονωμένο σπίτι που βλέπετε στις φωτογραφίες, τα τελευταία χρόνια είχε ρημάξει τα μελίσσια στους ορεινούς όγκους της Γκιώνας, των Βαρδουσίων, της Οίτης αλλά και του Πηλίου, με αποτέλεσμα οι μελισσοκόμοι της περιοχής να έχουν χάσει τον ύπνο τους.Για να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα μάλιστα είχε στήσει παραπετάσματα από την πλευρά του χωριού, ενώ σκυλιά - φύλακες γυρνούσαν ελεύθερα στο περιφραγμένο οικόπεδο αποθαρρύνοντας τους απρόσκλητους επισκέπτες.

Τουλάχιστον για 3,5 χρόνια ο δράστης των κλοπών και των καταστροφών σε μελίσσια των παραπάνω περιοχών, είχε αποφύγει επιμελώς τις συναναστροφές με άλλους κατοίκους και μόλις ένας είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί του για μία δουλειά στα υδραυλικά του σπιτιού του.

Το LamiaReport πήγε στο χωριό και δείτε είπε ο πρόεδρος της κοινότητας Μπράλου Ηλίας Καρμίρης για τον 49χρονο.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...