ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Η ΠΡΟΚΥΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Eπίκειται η προκήρυξη προγράμματος για την ενίσχυση νέων ομάδων παραγωγών.

Επίσης αναμένεται η προκήρυξη του προγράμματος Leader και το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα προκηρυχθούν και τα Σχέδια Βελτίωσης, καθώς και το πρόγραμμα Βιολογικής Kτηνοτροφίας.

Τα παραπάνω δήλωσε, στην περιφερειακή ραδιοεφημερίδα του Δικτύου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της ΕΡΤ ο Τεχνικός Σύμβουλος του Συνεταιρισμού «Θρακών Αμνός», Κωνσταντίνος Μπλιάτσιος, ο οποίος κάλεσε αγρότες και κτηνοτρόφους να είναι σε εγρήγορση μαζί με τους μελετητές τους προκειμένου αξιοποιήσουν τα συγκεκριμένα προγράμματα.

Σε ότι αφορά την οργάνωσή τους να συνεταιρισθούν σε υγιή βάση, δήλωσε πως καταβάλλεται προσπάθεια να υπάρξει ένα νομοθέτημα της κυβέρνησης, το οποίο θα προβλέπει ένα ειδικό φορολογικό συντελεστή, γεγονός που θα αποτελεί ένα σοβαρό οικονομικό κίνητρο συνεταιρίζεσθαι αγροτών και κτηνοτρόφων.
Αγροτικα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...