ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΑΠ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές προς τους δικαιούχους του Μελισσοκομικού Προγράμματος 2017-2019 συνολικού ύψους €173.390,92.

Με την οικονομική στήριξη των μελισσοκόμων , αναφέρεται σε ανακοίνωση που μεταδίδεται από το ΓΤΠ, το Μελισσοκομικό Πρόγραμμα έχει συμβάλει αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση της κυπριακής μελισσοκομίας και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της ποιότητας του κυπριακού μελιού.

Το Πρόγραμμα περιλάμβανε δράσεις για την αντιμετώπιση της βαρρόας με φάρμακα ή με τη χρήση προσαρμοσμένων κυψελών, την αντικατάσταση παλαιών ή φθαρμένων κυψελών με καινούργιες και εκπαιδεύσεις σε θέματα μελισσοκομίας. Χρηματοδοτήθηκαν επίσης η Λειτουργία Κέντρου Μελισσοκομίας, εργαστηριακές αναλύσεις δειγμάτων μελιού και κεριού καθώς και η εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης σε μελισσοκομεία ως δράση κατά των κλοπών κυψελών και μελιού.

Με την καταβολή του ποσού των €173.390,92 στους δικαιούχους, εκταμιεύθηκε σχεδόν το 100% των διαθέσιμων πόρων.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...