ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΤΥΧΙΟ

Την προσεχή Τετάρτη 05 Ιουλίου θα τεθεί σε ισχύ το επιδοτούμενο πρόγραμμα που αφορά στην «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» και προβλέπει την υποστήριξη επιστημόνων στο να ξεκινήσουν ή να αναβαθμίσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Πρόκειται για ένα χρήσιμο πρόγραμμα κι αν τελικά η Κυβέρνηση δεν ανατρέψει ξανά τις προγραμματισμένες ημερομηνίες, τότε θα δοθεί η δυνατότητα προς όλους τους πτυχιούχους να υποστηριχθούν 100% για οτιδήποτε σχεδιάσουν κι έχει κόστος μέχρι 50.000 ευρώ.
Το κίνητρο είναι σοβαρό, γι’ αυτό και οι επενδυτικοί 

σύμβουλοι έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στο να ενημερώσουν όλους εκείνους που μπορούν να ωφεληθούν από τις διατάξεις του προγράμματος. Ο κεντρικός στόχος αυτής της δράσης στοχεύει στο να δημιουργήσουν οι πτυχιούχοι μια δική τους εργασία, σε αυτόνομο εργασιακό χώρο και με τις προϋποθέσεις να έχουν μια υγιή, επαγγελματική δραστηριότητα.

Από τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί απαιτείται μεταξύ των άλλων ο υποψήφιος ή η υποψηφία να μην έχει ατομικό εισόδημα που να υπερβαίνει τα 22.000 ευρώ και αν είναι άνεργος, τότε να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

 Δεν αποκλείονται επίσης εκείνοι που δουλεύουν σε κάποια άλλη επιχείρηση ή έχουν τη δική τους δραστηριότητα, αρκεί το εισόδημά τους να μην υπερβαίνει το όριο που έχει τεθεί.
Στις επιλέξιμες δαπάνες περιλαμβάνονται οι διαμορφώσεις χώρων, όλα τα κοστολόγια που σχετίζονται με τη λειτουργία του γραφείου – επιχείρησης (ενοίκια, θέρμανση, κοινόχρηστα κλπ), η διαφημιστική προβολή, η κάλυψη του κόστους εργασίας για έναν υπάλληλο, αμοιβές τρίτων προσώπων, κατασκευή ιστοσελίδας και αρκετά άλλα. 

Όλες οι παραπάνω δαπάνες, μέχρι του ποσού των 50.000 ευρώ θα μπορούν να πληρωθούν από το πρόγραμμα. Ο χρόνος καταβολής του συνόλου της επιδότησης έχει οριστεί σε δύο χρόνια.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την προσεχή Τετάρτη 05 Ιουλίου και για χρονικό διάστημα ενός μήνα.
Για εκείνους που δεν θα προλάβουν τις ημερομηνίες, τότε είναι καλό να προετοιμαστούν καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα επαναπροκηρυχθεί το φθινόπωρο.

dimokratiki.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...