ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΠΡΙΜ ΜΕ 32 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑΝΘΟ.

Ηλίανθος: Η ένταξη στην Απονιτροποίηση θα εκτοξεύσει την καλλιέργεια

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πρόγραµµα της «Απονιτροποίησης» εντάχθηκε ο ηλίανθος,που θα πριµοδοτείται µε περίπου 32 ευρώ το στρέµµα. Υπενθυμίζεται ότι οι παραγωγοί αλλά και οι μεταποιητές ζητούσαν με επιμονή από το ΥπΑΑΤ να ενταχθεί και ο ηλίανθος στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσµος Βιοκαυσίµων και Βιοντίζελ Ελλάδος είχε απευθυνθεί τον περασµένο Απρίλιο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης µε επιστολή του, διαµαρτυρόµενος για τον αποκλεισµό των ενεργειακών καλλιεργειών από το Μέτρο, οι οποίες όπως έλεγε είναι ιδανικές για τη µείωση επιπέδων νιτρορύπανσης του εδάφους.

Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο κ. Κυριάκος Πέττας, πρόεδρος Σύνδεσµος Βιοκαυσίµων και Βιοντίζελ Ελλάδος, «μέχρι στιγμής οι πληροφορίες είναι άτυπες. Καλό είναι να περιμένουμε την επίσημη απόφαση της πολιτικής ηγεσίας.

Πάντως η ένταξη του ηλίανθου στο πρόγραμμα κατά της νιτρορύπανσης εκτιμώ ότι θα εκτοξεύσει την καλλιέργεια. Θεωρητικά αν η απόφαση ανακοινωθεί σύντομα και αφού ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δηλώσεις ΟΣΔΕ θα μπορούν να αυξηθούν φέτος τα στρέμματα. Στόχος μας είναι πάντως από τον επόμενο χρόνο να έχουμε ορατή την αύξηση των στρεμμάτων».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...