ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για φλώρινα ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΣΑΙ

Οι «επιδρομές» Αλβανών στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου για την παράνομη συλλογή αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών είναι μια νέα μάστιγα που απειλεί την ελληνική χλωρίδα.

Τρεις υπηκόους Αλβανίας, εκ των οποίων μία 52χρονη γυναίκα και δυο άντρες, 27 και 32 χρόνων, μη νόμιμους μετανάστες, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στη Δυτική Μακεδονία, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή του Εθνικού Δρυμού του Δήμου Πρεσπών Φλώρινας τους προαναφερόμενους αλλοδαπούς να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα, να έχουν εκριζώσει και συλλέξει τσάι βουνού, βάρους εκατόν τριάντα έξι (136) κιλών και πεντακοσίων (500) γραμμαρίων, που είχαν φορτώσει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, η ανωτέρω ποσότητα τσαγιού  κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...