ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

BEE ZEUS ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ.


Σας εχω ΜΟΝΟ επαγγελματιες που γνωριζω,
και μετα απο την αγγελια που εβαλα για τις παραφυαδες,
οσοι ειναι αρκετα δυνατοι και γνωστες στις μελισσες ανταποκρινονται.

Οι ιδιοι λενε..

Η beeΖΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 56 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΟ ΜΕΛΙ.


ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ  ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΜΕΛΙ.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙ "ΛΗΘΑΙΟΝ"...


Από τις 15 Απριλίου μέχρι 1 Μαΐου έχουμε την δυνατότητα να προμηθεύσουμε την αγορά με παραφυαδες περσινής βασίλισσας δυναμικότητας 4 πλαισίων με 2 πλαίσια γόνο προς 45€ έκαστος η παραφυάδα είτε μελισσοδέματα με πλαίσια είτε χωρίς για ενίσχυση των κοπαδιών σας. 

Ακόμα από 1 Μαΐου διαθέτουμε βασιλικά κελιά προς 3€ το κελί, αγονιμοποίητη βασίλισσα προς 5€ και από 15 Μαΐου και έπειτα παραφυαδες με μάνες του 2017. 
Η τιμή καθορίζεται από τη δυναμικότητα της παραφυάδας και της μάνας.ΒΕΕ ΖΕUS περισσοτερα εδω..

Εκτος απο παραφυαδες θα βρειτε και αλλα θεματα που σας ενδιαφερουν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...