ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

" ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ?"... ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ.

Είσαι έτοιμος να γίνεις ένας αποδοτικός μελισσοκόμος? Θες να δεις τα μελίσσια σου να απογειώνονται?
Αυτα και περισσοτερα που θα διαβασετε απο τον κατασκευαστη της σελιδας που εξηγει πως θα εχετε ολα τα στοιχεια οργανωμενα στα μελισσια

"Ονομάζομαι Θοδωρής Καφαντάρης και είμαι μελισσοκόμος.Το μελισσοκομείο μου το έχω στην περιοχή της Αργολίδας και κινούμε στην κεντρική Πελοπόννησο. Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με την μελισσοκομία είδα ότι υπήρχε μεγάλη ανάγκη για καταγραφή των παρατηρήσεων που κάνουμε στα μελίσσια μας.
Η καταγραφή στα χαρτιά έχει πολλές δυσκολίες δεδομένου ότι θα πρέπει να συντηρείς πολλούς φακέλους και δεν μπορείς να ανακτήσεις εύκολα και γρήγορα παρελθοντικά στοιχεία.


Λόγω των σπουδών μου στην πληροφορική αποφάσισα να φτιάξω μια εφαρμογή (www.beeing.gr) στην οποία ο μελισσοκόμος θα διαχειρίζεται το/τα μελισσοκομεία του με εύκολο και αποδοτικό τρόπο που στο τέλος θα τον οδηγεί να παίρνει τις σωστές αποφάσεις για τα μελίσσια του.

Σαν άμεσες βελτιώσεις θα είναι οι αναφορές που θα γεννάει το σύστημα για να βοηθάει το μελισσοκόμο να πάρει καλύτερες αποφάσεις.
Μελλοντικές προσθήκες θα είναι να εντάξω πρόγραμμα για βασιλοτροφία.Ευχαριστώ,
Θοδωρής Καφαντάρης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...