ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΖΗΤΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

«Παράνομη» χαρακτηρίζει ο Γραμματέας του Μελισσοκομικού Συλλόγου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Αδάμ Τσιμόπουλος, την λειτουργία για 15 περίπου χρόνια, του Μελισσοκομικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στην Έδεσσα, δηλαδή σε περιοχή που δεν βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

«Το μελισσοκομικό κέντρο εξυπηρετεί 1500 μελισσοκόμους της Δυτικής Μακεδονίας και τώρα από την Έδεσσα το μεταφέρουν στην Νάουσα, κάτι που είναι απαράδεκτο και ζητάμε πλέον να αλλάξει και να γίνουν ενέργειες ώστε να λειτουργεί στην Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στον Οργανισμό Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Απασχόλησης «Δήμητρα» που βρίσκεται στην Λευκόβρυση Κοζάνης», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο κ. Τσιμόπουλος.
Για την μεταφορά του Μελισσοκομικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, έχει σταλεί σχετικό αίτημα και επιστολή του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης στο Υπουργείο και γίνονται προωθητικές ενέργειες από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί και έκτακτη συνέλευση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Π.Ε Κοζάνης, την Κυριακή 3 Απριλίου , στις 10 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, με καλεσμένο και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.
paseges.g
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...