ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

"Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ"... ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα ξωτικά επέλεξαν τον Μύλο για να περάσουν τις γιορτές. Από τις 28 Νοεμβρίου και για 38 ημέρες, οι εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες θα χαρούν τις εκπλήξεις μας.

Φέτος… μεγαλώνουμε! Επεκτεινόμαστε και πίσω από τον Μύλο, στο «νησάκι», για περισσότερες δράσεις, περισσότερη χαρά, περισσότερο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ναι, στα Τρίκαλα έχουμε… «νησί», το νησί των Χριστουγέννων, μέσα σε πνεύμα γιορτινό, πνεύμα χαρούμενο, με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες.

Αυτή η μεγάλη μας γιορτή δεν είναι υπόθεση μόνο των Τρικάλων! Είναι υπόθεση της ευρύτερης περιοχής! Επισκεφτείτε την πόλη των Τρικάλων, δείτε το Βαρούσι και το Φρούριο, κάντε ποδήλατο δίπλα στο ποτάμι μας, περπατήστε στο κέντρο, ανεβείτε στα Μετέωρα, επισκεφτείτε το μαγευτικό τοπίο στην Ελάτη, το Περτούλι και τον Ασπροπόταμο. Δοκιμάστε τις τοπικές γεύσεις και προϊόντα μας και θα τα λατρέψετε! Η παρουσία σας μας τιμά και οφείλουμε να σας φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αφήστε για λίγο πίσω τα όσα μας ταλαιπωρούν και μας προβληματίζουν! 


Ο Δημαρχος 
Κ.Παπαστεργιου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...