ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους στην ελληνική αγροτική παραγωγή στο 1οΠανελλήνιο Συνέδριο στις 26 και 27 Νοεμβρίου στο Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας “Εξέλιξη” που εδρεύει στο Καστρί. Στο χώρο του συνεδρίου θα φιλοξενηθεί έκθεση αγροτικών προϊόντων.

Το συνέδριο στοχεύει στην ενεργοποίηση όλων όσων μπορούν να συμβάλουν καταλυτικά στηνεπανεκκίνηση και στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας του αγρο-διατροφικού τομέα. Παράλληλα, σκοπός του είναι να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές καινοτομίας τόσο στην πρωτογενή παραγωγή όσο και στη διάθεση, προβολή και προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων.

Είκοσι καταξιωμένοι ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους δίνουν το παρόν στο συνέδριο. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες των κ.κ. Pekka Pesonen, Γενικού Γραμματέα Copa-Cogeca,Αναστάσιου Χανιώτη, Διευθυντή Οικονομικής Ανάλυσης, Προοπτικών και Αξιολογήσεων Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Δημήτρη Ιατρίδη, Ειδικού Γραμματέα ΥΠΑΑΤ και ΧριστόδουλουΑντωνιάδη, Αντιπροέδρου της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΑΕ και Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Η GAIA EΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι μία καινοτόμα ελληνική επιχείρηση ψηφιακών υπηρεσιών που μέσω τουεκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου της (93 Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών) στόχο έχει τηνπροσωπική εξυπηρέτηση του Έλληνα αγρότη. Μέσω του εύχρηστου και φιλικού προς το χρήστη λογισμικού της προσκαλεί τον χρήστη να υιοθετήσει νέες επιχειρηματικές πρακτικές με στόχο τον ορθολογισμό της αγροτικής παραγωγής καθώς και την υιοθέτηση νέων πρακτικών που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την διαφοροποίηση και την παραγωγή προστιθέμενης αξίας για όλα τα προϊόντα του αγροτικού κλάδου.
naftemporiki.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...