ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ (ΕΛΓΟ) ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σε δημόσια διαβούλευση εισάγεται το σχέδιο νόμου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνένωσης τεσσάρων, εποπτευόμενων από το Υπουργείο οργανισμών, (ΕΘΙΑΓΕ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΠΕΓΕΠ και ΕΛΟΓΑΚ) στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό (ΕΛΓΟ) Δήμητρα. Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου. Με το προτεινόμενο σ/ν, επιχειρείται η ολοκλήρωση της διαδικασίας συνένωσης τεσσάρων, εποπτευόμενων από το ΥπΑΑΤ, Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ).

Ο ΕΛΓΟ - Δήμητρα λειτουργεί με τη νομική μορφή του ΝΠΙΔ, ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το ΥΠΑΑΤ.

«Η κατάθεση προτάσεων θα συμβάλει ουσιαστικά στη μέγιστη δυνατή βελτίωση κατάρτισης ενός πολύ σημαντικού για τoν αγροτικό τομέα της χώρας σχεδίου νόμου» τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Καρασμάνης καλώντας το επιστημονικό και ερευνητικό προσωπικό της χώρας καθώς και τους παραγωγικούς και συλλογικούς φορείς αλλά και τους φορείς του Δημοσίου, των οποίων το έργο είναι συνυφασμένο με τους τομείς δράσης του Οργανισμού, να συμμετέχουν στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για να διαμορφωθούν οι τελικές διατάξεις του προτεινόμενου σχεδίου νόμου.
Αγροτικα
Δείτε εδώ την διαβούλευση
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...