ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η ΑGROTICA ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ.


Online Μεταδόσεις Ημερίδων AGROTICA 2014|Νέα ΚΑΠ | Πρωτογενής Παραγωγή31 Ιανουαρίου 2014 | Filed under: Ενημερωτικό Υλικό


Δύο ημερίδες από το ΓΕΩΤΕΕ στα πλαίσια της AGROTICA 2014.

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας σας ενημερώνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση τις ημερίδες που διοργανώνει στα πλαίσια της AGROTICA 2014 και συγκεκριμένα:

AGROTICA 2014 | Αγροσύμβουλος


Οι παρακάτω θα μεταδοθούν και ζωντανά στο παρακάτω παράθυρο.

«ΝΕΑ Κ.Α.Π.: ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ & Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ - ΝΕΑ Κ.Α.Π.: ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ & Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ «, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στην αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός»

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ– ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΘΕΜΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός»

Η προσπάθεια live μετάδοσης ανήκει στο ΓΕΩΤΕΕ και υπάρχει και εδώ. Πατήστε refresh εάν κολλήσει κάποια στιγμή.

Μέσα από το site της εταιρείας μας υποστηρίζουμε την προσπάθεια ενημέρωσης και μεγαλύτερης απήχησης των εκδηλώσεων. Θα είναι διαθέσιμη μόνο τις ώρες των ημερίδων. Όταν ολοκληρωθούν θα υπάρχουν και διαθέσιμες για να τις δουν και οι υπόλοιποι από το ΓΕΩΤΕΕ. Τότε θα τις ανεβάσουμε και εμείς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...