ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

PROFESSIONAL-BEEKEEPERS.EUΗ Ευρωπαϊκή Ένωση Επαγγελματιών Μελισσοκόμων (EPBA) είναι μια ένωση της μελισσοκομίας, οργανώσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι παρόντες και εν αναμονή οργανώσεις, μέλη, αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των επαγγελματιών και ημι-επαγγελματίες μελισσοκόμους στην Ευρώπη.


Η οργάνωση χρηματοδοτείται από τα ετήσια τέλη και τις λειτουργίες του μέλους, μέσω των εκπροσώπων.

EPBA έχει στείλει αντιπροσώπους στις διασκέψεις της ΕΕ και έχει συναντηθεί με representsatives της επιτροπής της ΕΕ (DG Agri-και της ΓΔ Περιβάλλοντος).


Η αποστολή της EPBA είναι η παγκόσμια συνεργασία των μελών της, αλλά καθώς και ο συντονισμός των δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα στην εκπροσώπηση των συμφερόντων των μελισσοκόμων, με έμφαση στην εμπορική διαδικασια, καθώς και η εκπροσώπηση των σχετικών περιβαλλοντικών συμφερόντων προς όλες τις αρμόδιες αρχές, τα όργανα, οι πολιτικους, τα μέσα ενημέρωσης κα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...