ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

INTERNASIONAL GREEN WEEK,ΒΕΡΟΛΙΝΟ 17 - 26 Ιανουαρίου 2014Online 
η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Συμμετοχής στη διεθνή έκθεσηInternational Green Week, Βερολίνο, 17-26 Ιανουαρίου 2014

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Συμμετοχής (www.GreekGreenWeek.gr) στη διεθνή έκθεση International Green Week στο Βερολίνο, 17 - 26 Ιανουαρίου 2014, είναι ήδηonline με σκοπό να ενημερώνει καθημερινά τους επισκέπτες για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Συμμετοχής, τους συμμετέχοντες, τις εκδηλώσεις, τους χορηγούς κλπ., αλλά και να παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την έκθεση και τους εκθέτες.

Η ιστοσελίδα (www.GreekGreenWeek.gr) αποτελεί μία ακόμα ενέργεια στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να υιοθετηθεί μια σύγχρονη και επαγγελματική πλατφόρμα συμμετοχής σε παγκόσμιες εκθέσεις, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο όλα τα εργαλεία που τους παρέχει μια τέτοια συμμετοχή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος της International Green Week, η ιστοσελίδα www.GreekGreenWeek.gr θα ενημερώνεται συστηματικά για την πορεία της Ελληνικής Συμμετοχής και θα εμπλουτίζεται με πληροφορίες που αφορούν την εξαγωγική δραστηριότητα στη Γερμανία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα www.GreekGreenWeek.gr:info@GreekGreenWeek.gr
Ακολουθήστε την Ελληνική Συμμετοχή στο Facebook και το Twitter


Η σελίδα της Ελληνικής Συμμετοχής στο Facebook


Η σελίδα της Ελληνικής Συμμετοχής στο Twitter


Η Ελληνική Συμμετοχή στην International Green Week έχει τεθεί
Υπό την Αιγίδα των


την Υποστηρίξη του


και τη Συνδρομή της

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


Για την προσεχή διοργάνωση της “International Green Week” στο Βερολίνο, τοΕλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, έχει αναθέσει στην εταιρεία boulevardmedia group την οργάνωση κι υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής, ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις, που έχουν στόχο την εξαγωγική δραστηριότητα, να έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία/συμμετοχή και μία επαγγελματική πλατφόρμα πρόσβασης κι ανάπτυξης στη γερμανική αγορά, τη 2η σε μέγεθος αγορά για τις κατηγορίες τροφίμων, ποτών, γεωργικών & αγροτικών προϊόντων της χώρας μας.


Συμμετοχή
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στην International Green Week, επικοινωνήστε:
είτε με την εταιρεία boulevard media group και τον κ. Μπάρτζη, στο τηλέφωνο 210-7454747 και email events@blvd-group.net
ή με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα, και την κα Θεοφανίδου, στα τηλέφωνα 210-6419037 & 210- 6419030.

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως θα μπορούσε η συμμετοχή σας στηνInternational Green Week 2014, να αναπτύξει την εξαγωγική σας δραστηριότητα ή και να βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα στις εξαγωγές, επικοινωνήστε με την εταιρεία boulevard mediagroup και τον κ. Μπάρτζη, στο τηλέφωνο 210-7454747, ή στέλνοντας email στη διεύθυνσηevents@blvd-group.net

Στοιχεία της International Green Week 2013
1.630 εκθέτες
67 χώρες
115.000 τετραγωνικών μέτρων εκθεσιακή επιφάνεια
400.000 επισκέπτες
100.000 εμπορικοί επισκέπτες
4.800 εκπρόσωποι ΜΜΕ από 70 χώρες
150 κορυφαία πολιτικά πρόσωπα από τη Γερμανία και τον υπόλοιπο κόσμο
€113 η κατανάλωση ανά επισκέπτη
46 εκατομμύρια ευρώ τζίρος τις ημέρες της έκθεσης


Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Η ίδρυση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου το 1924 πραγματοποιήθηκε με στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών. Το Επιμελητήριο, το οποίο επεξεργάζεται ετησίως περίπου 15.000 εμπορικές ζητήσεις είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων εκθεσιακών οργανισμών στη Γερμανία και παρέχει νομικές και εμπορικές/οικονομικές συμβουλές.
Για περισσότερες πληροφορίες:www.german-chamber.gr
boulevard media group
Η εταιρεία blvd media group, από τη σύστασή της το 2009 και μέχρι σήμερα έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στις εκδόσεις, την επικοινωνία, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και τη διοργάνωση συμμετοχής στις σημαντικότερες παγκόσμιες ταξιδιωτικές εκθέσεις. Η εμπειρία της στην οργάνωση συμμετοχής σε εκθέσεις στην Γερμανία όπως η ΙΤΒ και η ΙΜΕΧ, με βασικό, πάντα, προσανατολισμό την αξιοποίηση της συμμετοχής των εκθετών και στόχο μια αποδοτική και επιτυχημένη παρουσία, την έχει καταστήσει πολύτιμο συνεργάτη και σύμβουλο σε εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό.
Για περισσότερες πληροφορίες:www.blvd-group.net

Για την International Green Week
Με 1.630 εκθέτες από 67 χώρες και εκθεσιακή επιφάνεια 115.000 τετραγωνικών μέτρων η 78η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα σημείωσε το 2013 τη μεγαλύτερη επιτυχία, από την έναρξή της το 1926, μέχρι και σήμερα. Συνολικά στο εκθεσιακό αυτό γεγονός παρευρέθησαν περισσότεροι από 400.000 επισκέπτες, εκ των οποίων πάνω από 100.000 ήταν επαγγελματίες επισκέπτες από τον κλάδο των τροφίμων και των γεωργικών επιχειρήσεων. Πέρα από το εκθεσιακό κομμάτι, 600 ενδιαφερόμενοι έλαβαν μέρος στα σεμινάρια και στα workshops, που έλαβαν χώρα στα πλαίσια της έκθεσης.

Η παρουσία των 4.800 εκπροσώπων ΜΜΕ από 70 χώρες φρόντισε για τη μετάδοση των σημαντικότερων δρώμενων της διοργάνωσης σε όλο τον κόσμο. Το μέσω επίπεδο κατανάλωσης, ανά επισκέπτη, αυξήθηκε σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά στα 113€ (σ.σ. 111€ κατά κεφαλήν κατανάλωση το 2012), με αποτέλεσμα οι εκθέτες να συγκεντρώσουν συνολικά 46 εκατομμύρια ευρώ. Τα νούμερα αυτά καταδεικνύουν την Πράσινη Εβδομάδα του Βερολίνου ως το κορυφαίο γεγονός του κλάδου, το οποίο δεν προσελκύει μόνο το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων τροφίμων που θέλουν να ενημερώσουν το κοινό για την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και πάνω από 150 κορυφαία πολιτικά πρόσωπα από τη Γερμανία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα προϊόντα που παρουσιάζονται στη Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα, ανήκουν στις εξής κατηγορίες:
προϊόντα τροφίμων
φρέσκα προϊόντα όλων των ειδών
μπύρα-κρασί-αλκοολούχα ποτά
κρέατα
θαλασσινά
τσάι-βότανα-μπαχαρικά
γαλακτοκομικά
γεωργικός και κηποτεχνικός εξοπλισμός
προμήθειες κήπου και θερμοκηπίου
συσκευές για την κουζίνα και το νοικοκυριό
Σημείωση: Η International Green Week δίνει τη δυνατότητα πώλησης των προϊόντων σας κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.greenweek.de

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...