ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

"ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014" ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ.

Η πρώτη ΕΞΠΟΤΡΟΦ, θα φιλοξενηθεί από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Αποτελεί την πρώτη και τη μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται στην Αθήνα, με θέμα Τρόφιμα-Ποτά-Παραδοσιακές Γεύσεις, και στοχεύει να γίνει το απόλυτο σημείο συνάντησης και συνεργασίας των ελλήνων επαγγελματιών μεταξύ τους. Παράλληλα, χάρη στην προβολή της σε Ελλάδα και εξωτερικό, η EΞΠΟΤΡΟΦ αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Λόγω του πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα της, η EΞΠΟΤΡΟΦ απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, από μεγάλες εταιρίες έως και μικρούς τοπικούς ή ανεξάρτητους συνεταιρισμούς και οικογενειακές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής, του χονδρικού και λιανικού εμπορίου, της επεξεργασίας, συσκευασίας και διανομής τροφίμων και ποτών καθώς παραδοσιακών γαστρονομικών προϊόντων.

Η διοργάνωση γίνεται από την RM INTERNATIONAL, εταιρία με 23 χρόνια εμπειρία στη διοργάνωση επιτυχημένων εκθέσεων, όπως Κατοικία, Ανοιξιάτικη Κατοικία, Εξοχικό Σπίτι και Κήπος, Dental, Eπιγραφή. Έχοντας διοργανώσει πάνω από 50 εκθέσεις σε όλους σχεδόν τους χώρους της Αττικής (Σ.Ε.Φ., Ανατολικό Αεροδρόμιο - Ελληνικό, Ζάππειο Μέγαρο κ.α.) με πάνω από 1.000.000 επισκέπτες, η RM INTERNATIONAL αποτελεί καταξιωμένη και εγγυημένη επιλογή για προβολή και επιτυχία.

Με άριστη επαγγελματική οργάνωση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, εκτεταμένη διαφημιστική κάλυψη σε όλη την Ελλάδα αλλά και προβολή στο εξωτερικό, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους εκθέτες να γνωριστούν μεταξύ τους και να συνάψουν σε επίπεδο χονδρικής σημαντικές συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες που θα αναβαθμίσουν τη δυναμική της εταιρίας τους και θα δώσουν ώθηση στον νευραλγικό τομέα των εξαγωγών.

Για τους επισκέπτες, το όλο γεγονός ξεπερνά τα όρια μιας απλής έκθεσης. Με παράλληλες εκδηλώσεις γενικού ενδιαφέροντος, αλλά και με τα πιο εκλεκτά προϊόντα του χώρου συγκεντρωμένα στο Ολυμπιακό Κέντρο ων Ξιφασκίας, το τετραήμερο 24 με 27 Ιανουαρίου θα αποτελέσει μια πανδαισία ελληνικών γεύσεων, γαστρονομικών ανακαλύψεων και μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να προμηθευτούν παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα, στα οποία μέχρι τώρα είχαν περιορισμένη πρόσβαση. Μια πραγματική γιορτή, η οποία θα συγκινήσει και θα κατακτήσει ακόμα και το πιο εκλεπτυσμένο γούστο των καταναλωτών.

Οι τομείς της έκθεσης είναι:

ΤΡΟΦΙΜΑ
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΑΛΕΥΡΑ- ΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΛΙΑΣ- ΖΥΜΑΤΡΙΚΑ-ΟΣΠΡΙΑ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΚΡΕΑΣ- ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ- -ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ-ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ- ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ- ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ- - ΠΑΓΩΤΑ-ΓΛΥΚΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ- ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΕΤΟΙΜΑ ΦΑΓΗΤΑ KAI ΣΦΟΛΙΑΤΟΕΙΔΗ κ.α.

ΠΟΤΑ
ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ- ΚΡΑΣΙ- ΟΥΖΟ - ΜΠΥΡΑ- ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ- ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ & ΚΤΗΜΑΤΑ - ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ- ΜΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ- ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ- ΖΑΧΑΡΩΔΗ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΤΑ - ΧΥΜΟΙ - ΝΕΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ - SMOOTHIES - ΡΟΦΗΜΑΤΑ- ΚΑΦΕΣ-ΤΣΑΪ-ΣΙΡΟΠΙΑ κ.α.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ- ΠΡΟΪΟΝΤΑ Π.Ο.Π.-ΜΕΛΙ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ SPECIALITE- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΥΡΙΟΥ-ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014
24-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΡΦΙΡΗ ΜΟΝ ΕΠΕ - Διοργάνωση Εκθέσεων - Συνεδρίων
Πανιωνίας 18, Γλυφάδα, | Τηλ: 210 - 96 10 135, fax: 210-36 44 285
www.trofima-pota.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...