ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΖΕΜΙΑΣΗΣ-//- ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ CERANAE ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΦΑΙΡΙΔΙΑ.

Δεν ξερω τι ακριβως ειναι,αλλα πιστευω οτι θα μαθουμε στο μελλον.

Μια πιθανή θεραπεία για τη διαταραχή κατάρρευσης αποικίας μελισσών κέρδισε μια ομάδα από Taipei City με βάση το Εθνικό Yang Ming Πανεπιστήμιο το βραβείο για το Καλύτερο Έργο Περιβάλλοντος σε διεθνές Γενετικά Παγκόσμιο Jamboree Πρωτάθλημα Machine που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ με βάση το Massachusetts Institute of Technology.

Η ομάδα των 23 φοιτητών, καθοδηγείται από TON  αναπληρωτή καθηγητή Τσανγκ Τσουάν-hsiung και μεταδιδακτορικός ερευνητής Chang Ching-fen στο Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Πληροφορικής και επίκουρος καθηγητής Li Wan-Chun στην Οδοντιατρική Σχολή.

Σύμφωνα με NYMU, η διαταραχή έχει αφανίσει αποικίες μελισσών σε όλο τον κόσμο, απειλεί τη γεωργία και προκαλώντας τεράστιες οικονομικές απώλειες. Οι επιστήμονες δεν είναι ακόμα βέβαιοι ακριβώς τι προκαλεί διαταραχή κατάρρευσης αποικίας.

ΟΙ  λόγοι περιλαμβάνουν τον υποσιτισμό, την αλλαγή του κλίματος, η υπερβολική χρήση φυτοφαρμάκων, μυκητιασική λοίμωξη και την απώλεια των ενδιαιτημάτων φωλεοποίησης, NYMU είπε.

Η ομάδα iGEM ερευνα την  μόλυνση από το μύκητα Nosema ceranae, τα οποία είναι συνήθως παρόντες τα σπόρια σε λανθάνουσα κατάσταση. Φυτρώνουν κάτω από ένα κατάλληλο περιβάλλον, όπως μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ρύθμιση. Σε επαφή με τη μέλισσα, οι μύκητες αναπαράγονται μέσα στα κύτταρα της μέλισσας, απορροφά θρεπτικά συστατικά και προκαλεί η μέλισσα για να πεθαίνουν από την πείνα.

Για την καταπολέμηση του μύκητα, η ομάδα bioengineered μια μορφή Escherichia coli, που το παρατσούκλι Bee. coli. Μπορούν να θέσει σε μεμβράνη-επικαλυμμένα μικροσφαιρίδια, την οποία τρέφονται αναμιγνύεται με ζάχαρη για τις μέλισσες, έτσι ώστε η μέλισσα.
Διαβαστε περισσοτερα εδω
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...