ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

EΠΙΑΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ.


Δικογραφία για διάπραξη ζωοκλοπών κατ’ εξακολούθηση, σχηματίστηκε σε βάρος 55χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεβε μελίσσια από διάφορες περιοχές της Αχαΐας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος είχε διαπράξει τους τελευταίους δεκατέσσερις μήνες, 19 κλοπές σε βάρος μελισσοκόμων της περιοχής και σε έρευνες που έγιναν σε ένα ξυλουργείο και σε ένα μελισσοκομείο που διατηρεί ο κατηγορούμενος, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων. Ωστόσο ο 55χρονος δεν συνελήφθη, λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας.

Άνδρες της Ασφάλειας Πατρών ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη μετά τις καταγγελίες για κλοπές που είχαν κάνει μελισσοκόμοι, και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Πάντως η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 55χρονος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...