ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ.


Ακριβότερα διόδια θα καταβάλλουν στην Εγνατία οδό οι οδηγοί από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, καθώς ενεργοποιείται η αύξησή τους, όπως προβλέπεται από κοινή απόφαση των υπουργών Υποδομών και Οικονομικών.
Ετσι, οι τιμές καθορίζονται ως εξής:

- Για δίκυκλα και τρίκυκλα 1,70 ευρώ

- Για ελαφρά οχήματα 2,40 ευρώ

- Για φορτηγά και λεωφορεία (με λιγότερους από τέσσερις έξονες) 6,00 ευρώ

- Για φορτηγά και λεωφορεία (με περισσότερους από τέσσερις έξονες) 8,40 ευρώ.

Ωστόσο εκκρεμεί ακόμη η έκδοση άλλης κοινής υπουργικής απόφασης με την οποία θα καθοριστεί «ειδικό σύστημα εκπτώσεων επί των τιμών των τελών διοδίων ή σύστημα ειδικών μειωμένων τελών για συχνή ή καθημερινή χρήση ή για οποιαδήποτε άλλη ειδική κατηγορία χρηστών του αυτοκινητοδρόμου».

Οπως αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης, σε περίπτωση που ο χρήστης κατά τη διέλευσή του από τον σταθμό διοδίων δηλώσει αδυναμία καταβολής διοδίων «ο εισπράκτορας του σταθμού συμπληρώνει τα προσωπικά στοιχεία του οφειλέτη σε ειδικό έγγραφο με τίτλο "έντυπο αδυναμίας καταβολής", το οποίο υπογράφεται και από τα δύο μέρη και ο καθένας κρατάει από ένα αντίγραφο. Στο παραπάνω έντυπο αναγράφεται ότι ο οφειλέτης θα καταβάλει εντός 20 ημερών την αξία των διοδίων», διαφορετικά θα υποστεί κυρώσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...