ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.


Επιδοτήσεις σε νέους αγρότες.
Υπουργός: Πολλοί νέοι αγρότες πήραν χρήματα και ξεκίνησαν τις μονάδες τους, θα πάρουν και τα υπόλοιπα. Χρήματα υπάρχουν για τους νέους αγρότες και θα υπάρχουν και στη νέα προγραμματική περίοδο. Το πρόγραμμα θα ξανανοίξει για ακόμα περισσότερους νέους .


Σε ότι αφορά στη νέα ΚΑΠ επειδή πολύς κόσμος νομίζει ότι μετά το τέλος του 2013 που τελειώνει η τρέχουσα προγραμματική περίοδος, θα τελειώσουν οι ενισχύσεις, θα κοπούν οι επιδοτήσεις στη γεωργία και ρωτούν τι θα κάνει η γεωργία μας μετά το 2014, αυτοί οι φόβοι είναι αβάσιμοι. Θα υπάρξουν ενισχύσεις και επιδοτήσεις για τη γεωργία μας και μετά το 2014 και για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

Σχέδια Βελτίωσης
ΥπουργόςΣε ότι αφορά στα σχέδια βελτίωσης, όντως βρήκα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.  Έχουν υποβληθεί 7.700 σχέδια για να βελτιώσουν οι γεωργοί την παραγωγική τους διαδικασία και τις εγκαταστάσεις τους και είχε αξιολογηθεί ένας πολύ μικρός αριθμός, ούτε καν 1.000. Είπα λοιπόν ότι αυτό είναι αδιανόητο. Να έχουμε περίπου 850 εκατ. € να δώσουμε στους αγρότες που αυτή τη στιγμή αγωνιούν και περνούν δυσκολίες και να μην έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...