ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ.


Με σημαντικές διήμερες μουσικές εκδηλώσεις, θα γιορτάσει και φέτος ο Δήμος Λαυρεωτικής τη καθιερωμένη γιορτή μελιού που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας.


Κυψέλες με ζωντανές μέλισσες, διάφορα είδη μελιού που παράγονται στην Ελλάδα, τα προϊόντα της μέλισσας ( γύρη, βασιλικό πολτό, κερί, πρόπολη), τρόπους συλλογής και χρήσης των προϊόντων κυψέλης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν όσοι επισκεφθούν την διήμερη Γιορτή Μελιού , που διοργανώνει το ΝΠΔΔ Δήμου Λαυρεωτικής «Θορικός», σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Κερατέας.
Και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν γνωστοί καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσουν οι : Γιώργος Υδραίος, Σοφία Μιχαηλίδη και Ιωάννα Χριστοπούλου, τραγούδια μεγάλων συνθετών του ελληνικού στερεώματος, ταξιδεύοντας από τα νησιά και τα βουνά της πατρίδας μας, στέλνοντας τις μνήμες εκεί από όπου ξεκινήσαμε. Στο μπουζούκι ο Δημήτρης Αλεξίου ενώ κείμενα απαγγέλει και παρουσιάζει ο ηθοποιός Βασίλης Παπαδόπουλος.
Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου η γνωστή λαϊκή ορχήστρα Μελωδείον, με επικεφαλή τον Γιώργο Αρμενιάκο, θα παίξει τραγούδια αγαπημένα από το σήμερα μέχρι και παλιότερες επιτυχίες του λαϊκού μας τραγουδιού.Παίζουν και τραγουδούν οι: Γιώργος Αρμενιάκος, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Σαλβατόρε Μπέτσι και Κώστας Κοντογιάννης.
Δήμος ΛαυρεωτικήςΑγίας Παρασκευής 1, Λαύριο
Τηλέφωνο: 2292027774
Fax: 2292025060
E-mail: thorikoslavreotikis@gmail.com.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...