ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ABS ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014.

Απαγορεύεται από 1η Ιανουαρίου 2014 η κυκλοφορία των μεγάλων οχημάτων που δεν φέρουν ABS δηλαδή σύστημα αντιεμπλοκής των φρένων κατά την πέδηση.


Αυτό αποφάσισε το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και απέρριψε σχετική προσφυγή της...


Πανελλαδικής Ένωσης Εισαγωγέων Αυτοκινήτων, καθώς και εισαγωγέων και εμπόρων μεταχειρισμένων οχημάτων. 

Σύμφωνα με τους συμβούλους Επικρατείας οι περιορισμοί αυτοί δικαιολογούνται από λόγους γενικού συμφέροντος και αποβλέπουν στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Οι δικαστές απέρριψαν τον ισχυρισμό των εισαγωγέων, ότι το μέτρο αυτό δεν εφαρμόζεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς η εφαρμογή του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, εναπόκειται στα κράτη μέλη να καθορίσουν το επιδιωκόμενο επίπεδο οδικής ασφάλειας. 

Κατά τους δικαστές το γεγονός ότι ένα κράτος θεσπίζει λιγότερο αυστηρές προϋποθέσεις κυκλοφορίας των οχημάτων απ’ ότι ένα άλλο, αυτό δεν σημαίνει ότι παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας.

Επιπλέον οι δικαστές απέρριψαν τον ισχυρισμό, ότι οι περιορισμοί αυτοί συνιστούν και στέρηση της ιδιοκτησίας, καθώς οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων μπορούν να τοποθετήσουν σύστημα ABS και να κυκλοφορούν ελεύθερα τα αυτοκίνητά τους, αλλά και να τα μεταβιβάζουν.

--------------------------------------------------------
Εξτρα χρηματα και κοστος στους μελισσοκομους.
Το κοστος τοποθετησης αρχιζει απο 3000 χιλ.ευρω μεχρι και τις 4500-5000,
αναλογα με το ποιος υπογραφει,και τι εγγυηση δινει για την σωστη λειτουργία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...