ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ.


Περισσότεροι από 140 παραγωγοί από τον τομέα των τροφίμων και ποτών και διανομείς παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στο πλαίσιο της Διαδραστικής Πολυέκθεσης "Γεύση και Ζωή" που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο από την Παρασκευή 20, έως την Κυριακή 22 Απριλίου 2012.
Η έκθεση και η παρουσίαση των προϊόντων είναι χωρισμένη σε γευστικές ενότητες: ελαιόλαδο, ελιές, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, αλλαντικά, κρασί και αποστάγματα, χυμοί και αναψυκτικά, αρτοσκευάσματα, προϊόντα ζύμης, μέλι, γλυκά και ζαχαρώδη, αφεψήματα και βότανα, όσπρια, ζυμαρικά, νωπά λαχανικά, φυτικά καλλυντικά κλπ, γεωγραφικής προέλευσης από όλη την Ελλάδα.

Στη διάρκεια της έκθεσης, που γίνεται με πρωτοβουλία της εταιρείας ΑΤΟΥ, θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη δημοπρασία επώνυμων ελληνικών οίνων, ενώ επίσης καθιερώνεται διαγωνισμός βράβευσης προϊόντων από τους επισκέπτες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...