ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦ. Γ.ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ.


Επίσκεψη εκανε ο Υφυπουργος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Δριβελέγκας στο 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας,
που έλαβε χώρα από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά.


Κατά την επίσκεψή του, ο Υφυπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του Φεστιβάλ από τους διοργανωτές και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Ομοσπονδιών Ελλάδος (ΟΜΣΕ) και παράλληλα συναντήθηκε με παραγωγούς μελιού και προϊόντων μέλισσας από διάφορες περιοχές της χώρας.

Με αφορμή την επίσκεψή του στη φετινή διοργάνωση για το μέλι ο Υφυπουργός Γ. Δριβελέγκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην μελισσοκομία και την παραγωγή μελιού βρίσκουν απασχόληση πολλές χιλιάδες Έλληνες. Παράλληλα, το παραγόμενο προϊόν, το γνήσιο ελληνικό μέλι είναι ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών και θρεπτικής αξίας.
Μέλημα όλων μας αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου, η ενδυνάμωση των εξαγωγών επώνυμων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, το εσωτερικό εμπόριο, η πάταξη των φαινομένων νοθείας και «ελληνοποιήσεων» και η λήψη όλων εκείνων των μέτρων που οδηγούν σε ένα ικανοποιητικό και δίκαιο εισόδημα σε όλους όσοι ασχολούνται με τον κλάδο».

Υπενθυμίζεται ότι το 3ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού – που είχε ως τιμώμενη περιοχή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - διοργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού, τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και λοιπών Προϊόντων Κυψέλης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, ενώ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


                                            ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...