ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΞΕΜΕΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ? ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΗ..

Green IT 20/12/2010 Προσωπική …γεννήτρια, μια πράσινη ιδέα για δώροMια ιδέα για ένα καινοτόμο πράσινο δώρο είναι η προσωπική γεννήτρια που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επαναφορτίσει τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές του με μια κινητή πηγή ενέργειας.

Το πόσο χρήσιμο είναι ένα τέτοιο gadget είναι αντιληπτό αν σκεφθεί κανείς ότι π.χ. ένα GPS μπορεί να είναι μια πολύτιμη συσκευή για κάποιον περιηγητή που έχει χαθεί μέσα σε ένα δάσος αλλά πόσο βοηθητική μπορεί να είναι αυτή η συσκευή όταν ο GPS μείνει από μπαταρία;


Οι ηλιακοί φορτιστές και οι φορτιστές με ανεμογεννήτρια μπορούν να δώσουν λύση στην προκειμένη περίπτωση αλλά θα χρειαστούν ώρες ηλιοφάνειας ή αρκετός αέρας για να φορτιστεί η συσκευή.
Η nPowerPEG δίνει τη λύση με μια συσκευή η οποία μπορεί να φορτίσει ηλεκτρονικές συσκευές ακόμη και στην έρημο, καθώς ενεργοποιείται με την κινητική ενέργεια που παράγουν, το περπάτημα, το τρέξιμο, ή η ποδηλασία. Προτείνεται για δώρο ιδέα σε πεζοπόρους, ορειβάτες, σκιέρ, snow boarders κ.α.


Να ενα καλο δωρο για τις γιορτες.
 
 
                       ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...