ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΞΩΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Τη δημιουργία "εθνικής ταυτότητας- brand", η οποία θα πιστοποιεί την ποιότητα και την αυθεντικότητα των ελληνικών προϊόντων, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. 
 Ωπως γνωστοποιήθηκε, έχουν δρομολογηθεί ενέργειες για τη δημιουργία λογοτύπου και κοινού συστήματος για την πιστοποίηση προϊόντων .


Συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων, όπως των υπουργείων Εξωτερικών, Οικονομικών, Πολιτισμού και Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, Επικρατείας και των εμπορικών ακολούθων των πρεσβειών και του ΕΟΤ.

Αλλαγές στη δομή του Εθνικού Συμβουλίου Εξαγωγών, με την απορρόφησή του από το Εθνικό Συμβούλιο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.


Τη δημιουργία Ταμείου Εξωστρέφειας, υπό την ομπρέλα του ΕΤΕΑΝ, με την ονομασία Go2Market. Θα διαθέτει κεφάλαια περίπου 70 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με τον υπουργό θα ιδρυθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011.


Μέτρα για τη ρευστότητα των επιχειρήσεων, όπως η προχρηματοδότηση εξαγωγών και η επιστροφή του εξαγωγικού ΦΠΑ. Το πρόγραμμα για την εξωστρέφεια που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με 30 εκατ. ευρώ προβλέπει ενέργειες προβολής, πιστοποιήσεις, άϋλη υποστήριξη, δαπάνες πληροφορικής κλπ, χωρίς τραπεζική διαμεσολάβηση.
 
 
                           ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...