ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

Ολοι οσοι οδηγουν και ιδιαιτερα σε μακρινες αποστασεις, εχουν ερθει σε επαφη με την ακρη του δρομου.
Σε πολλες περιπτωσεις τα πραγματα ειναι τραγικα.
Εχει βγει ενα προιον, που προβλέπει και προλαμβάνει την κούραση του οδηγού.
Aς το δουμε λιγο.
Το sleep Pilot καταγράφει αυτόματα τις συνθήκες που επηρεάζουν το επίπεδο της κούρασης όταν οδηγείτε. Αυτό σας βοηθά να μείνετε σε εγρήγορση ενώ οδηγείτε και συνεχώς υπολογίζει την κούραση το επίπεδό σας χρησιμοποιώντας τους χρόνους αντίδρασης από τις δοκιμές οι οποίες διατηρούν εγρήγορση, μεταξύ άλλων. Χρησιμοποιεί αυτους τους υπολογισμούς για να συστήσει ότι   είστε σε επίπεδο κόπωση οδήγησης, και έτσι αποτρέπει τα ατυχήματα.


Προσαρμογή.
 Την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία Καταπολέμησης Sleep Pilot θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ένα σύντομο τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί προσωπικό προφίλ . Με μια απλή περιστροφή του επιλογέα, τα στοιχεία σας αποθηκεύονται για μελλοντική χρήση. Πολλοί οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν ενιαία συσκευή με ευκολία.


Εύκολο στην τοποθέτηση.
Την τοποθέτηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης νάρκης Pilot, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε την ταινία και να επισυνάψετε το μαγνητική βάση στο αυτοκίνητό σας.


Αυτόματος υπολογισμός.
Η Υπηρεσία Καταπολέμησης ύπνου Pilot καταγράφει τις κινήσεις του αυτοκινήτου σας και έτσι ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα. Κατά την οδήγηση, την Υπηρεσία Καταπολέμησης νάρκης Pilot παρακολουθεί συνεχώς πόσο κουρασμένοι είστε και σας κρατά ενημερωμένους του παρόντος στην οθόνη του.


Διατηρεί εγρήγορση.
Η Υπηρεσία Καταπολέμησης ύπνου Pilot υποστηρίζει επαγρύπνηση του οδηγού, με την τακτική που χρησιμοποιούν απλούς ελέγχους που προκαλούν εγρήγορση. Μπορείτε να απαντήσετε χρησιμοποιώντας μια απλή λειτουργία αφής. Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Sleep Pilot καταγράφει το χρόνο αντίδρασης σας και περιλαμβάνει αυτά στον υπολογισμό του επιπέδου οδήγησης κόπωσης σας.


Ώρα για διάλειμμα.
Ένα διάλειμμα από μόλις δέκα λεπτά μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά. Όταν η κούραση σας αρχίζει να φθάσει σε κρίσιμο επίπεδο για την καταπολέμηση νάρκης Πρότυπο χρησιμοποιεί τόσο ηχητικά και οπτικά σήματα για να σας ενημερώσουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνουν ένα διάλειμμα.

Το κοστος ειναι περιπου,στα 270 ευρω.
Πιστευω οτι ειναι πολυ χρησιμο.

                                                              ΜΗΤΣΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...