ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

3 ΔΙΣ € ΠΟΙΟ ΦΤΩΧΗ ΦΕΤΟΣ Η ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ.

ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑ 3 δισ. ευρώ θα είναι φέτος η ελληνική χριστουγεννιάτικη αγορά, γεγονός

το οποίο θα οξύνει ακόµη περισσότερο τα προβλήµατα ρευστότητας που αντιµετωπίζουν οι εµπορικές επιχειρήσεις της χώρας.

Αυτό δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Εθνικής Συνοµοσπονδίας Ελληνικού Εµπορίου Βασίλης Κορκίδης µε αφορµή τα δώδεκα ερωτήµατα που επρόκειτο να τεθούν υπόψη του γενικού διευθυντή του ∆ιεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ ΣτροςΚαν, στο πλαίσιο συνάντησης που τελικά δεν έγινε.

Ανάλογα γκρίζες ήταν και οι πριν από λίγες ηµέρες επισηµάνσεις του προέδρου του Εµπορικού Συλλόγου Αθήνας Παναγιώτη Καρέλλα ο οποίος ανέφερε ότι τις ηµέρες αυτές και ενώ η εορταστική περίοδος ήδη έχει αρχίσει η κίνηση στα µαγαζιά είναι πεσµένη κατά 40%.

Από την πλευρά, του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιµελητηρίων Γ. Κασσιµάτης εκτιµά ότι ο τζίρος της εορταστικής περιόδου σε κάποιους κλάδους θα σηµειώσει µείωση µέχρι και 50%.Το μεγάλο πρόβλημα σε αυτό συμβάλει οτι οι περισσοτεροι δεν θα παρουν το δωρο των Χριστουγγενων, οποτε τα νεα ειναι τραγικα.


Τωρα οσον αφορα τον Μελισσοκομικο κοσμο, ο μηνα αυτος ηταν ο καλυτερος οσον αφορα πωληση μελιου.


Καλα Χριστουγγενα!!


                            ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ΛΗΘΑΙΟΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...