ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

Ριζική αναμόρφωση του καθεστώτος λειτουργίας των Ομάδων Παραγωγών με στόχο να εξελιχθούν σε κεντρικό πυλώνα ανάπτυξης στον τομέα της αγροτικής παραγωγής και της διακίνησης των αγροτικών προϊόντων,

 μελετά τον τελευταίο καιρό το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Agrenda, που κυκλοφορεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Agrenda, τόσο οι άμεσες οργανωτικές αλλαγές που επιφέρει ο Καλλικράτης στον τομέα της γεωργίας όσο και οι αναπροσαρμογές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των συνεταιρισμών.

Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει φόβος για νέες καθυστερήσεις στην προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα του Σαββάτου, πρώτα θα αρχίσουν να υλοποιούνται όσες αγροτικές επενδύσεις εγκριθούν μετά την αξιολόγηση των προτάσεων για τον 3ο Άξονα (ΟΠΑΑΧ) του «Αλέξανδρος Μπαλτατζής», για τις οποίες η προθεσμία λήγει την 1η Νοεμβρίου και ακολουθούν σταδιακά ανά νομό τα τοπικά Leader (τις προθεσμίες δημοσίευσε η Agrenda της 23ης Οκτωβρίου).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...