ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑς ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.!!

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, μετά από τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες.


 Ο καιρός έχει αρχίσει να χαλάει σταδιακά σε αρκετές περιοχές της χώρας, αρχής γενομένης από τη ΝΔ Ελλάδα. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών στις περιοχές όπου έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις τους να μη διασχίζουν πεζή ή με τα οχήματα τους χείμαρρους. Σε αυξημένη ετοιμότητα είναι και οι δήμοι των περιοχών όπου πρόκειται να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα σήμερα στη Δυτική Ελλάδα (κυρίως στο Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο) και αργότερα στην υπόλοιπη Πελοπόννησο και τα Κύθηρα.


Αύριο Δευτέρα, τα φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν σε όλη σχεδόν τη χώρα. Οι άνεμοι μάλιστα στο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ.


Την Τρίτη, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανότατα και στη Βόρεια Ελλάδα και την Κρήτη.

Από την Τετάρτη, προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και αργότερα στις υπόλοιπες περιοχές.


Για την Αττική αργά τη νύχτα προβλέπονται τοπικές καταιγίδες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...