ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ - ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΟΥΣΙΑΡΗΣ.

Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ADoodle.orgη οποία διασφαλίζει τη μυστικότητα της ψήφου για το κάθε μέλος, με την αποστολή προσωποποιημένου email και συγκεκριμένου link. 

Ο κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά, η επιλογή του καταγράφεται στην πλατφόρμα χωρίς να μπορεί να τη γνωρίζει κανείς άλλος, ενώ για όλο το χρονικό διάστημα που πραγματοποιείται η διαδικασία της εκλογής, ο κάθε ψηφοφόρος, υποψήφιος και μέλος της εφορευτικής επιτροπής, μπορεί συνεχώς να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο,τον αριθμό των ψηφοφόρων που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Με το πέρας του χρονικού περιθωρίου, όλοι οι εγγεγραμμένοι στο σύστημα (οικονομικά τακτοποιημένοι), μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Ήταν η πρώτη φορά που ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία αποδείχτηκε εξαιρετικά χρήσιμη, διαφανής και άμεση και για το λόγο αυτό η ΕΕΕΜΣ, προτίθεται να χρησιμοποιήσει την εν λόγω πλατφόρμα και για άλλες δράσεις, πέραν των εκλογών, προκειμένου να γνωρίζει άμεσα τις προθέσεις – προτιμήσεις των μελών της. Για την πραγματοποίηση αυτής της τακτικής είναι πολύ σημαντικό, τα μέλη να έχουν ενημερώσει για το emailπου κυρίως χρησιμοποιούν και να είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Με την εξαγωγή των εκλογικών αποτελεσμάτων, το νέο ΔΣ, συνεδρίασε προκειμένου,σύμφωνα με το καταστατικό, να συζητηθεί και να αποφασιστεί η νέα του δομή.

Μέσα σε πνεύμα σύμπνοιας και διάθεση καλής συνεργασίας αποφασίστηκε πως το νέο σχήμα για το ΔΣ είναι:

Πρόεδρος : Γκουσιάρης Αλέξανδρος

Αντιπρόεδρος : Χαριζάνης Πασχάλης

Γραμματέας : Παππάς Φίλιππος

Ταμίας : Γκόρας Γεώργιος

Μέλη : Γούναρη Σοφία, Θρασυβούλου Ανδρέας, Τανανάκη Χρυσούλα

Το ΔΣ Η εφορευτική επιτροπή

Κολαρή Ελεονώρα

Μπιρλιράκης Νικόλαος

Σανοζίδης Μωυσής
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...