ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για beehive

Άφαντες έγιναν 15 κυψέλες από άγνωστο-ους προκαλώντας οικονομική ζημιά σε μελισσοκόμο

Πριν στεγνώσει το μελάνι από το χθεσινό ρεπορτάζ για την κλοπή κυψελών στο χωριό της Κρήνης, ένα νέο, ανάλογο περιστατικό, ήρθε να προκαλέσει ανησυχία σ’ ένα μελοπαραγωγό της περιοχής μας.


Όπως είναι γνωστό το πρώτο περιστατικό καταγγέλθηκε προχθές και αφορούσε την κλοπή 16 κυψελών στην περιοχή της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας, όταν άγνωστος-οι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί αφαίρεσαν, πιθανότατα νυχτερινές ώρες, 16 κυψέλες, οι οποίες ήταν τοποθετημένες σε αγροτική περιοχή του χωριού.

Κι ενώ κάποιος θα περίμενε ότι να μπει τελεία με το προχθεσινό περιστατικό, δυστυχώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες υπήρξε και συνέχεια καθώς μελισσοκόμος της Φαρκαδόνας βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων το μεσημέρι της Τρίτης, όταν προσερχόμενος στο χώρο που έχει τοποθετήσει τις κυψέλες του παρατηρούσε ότι είχαν εξαφανιστεί 15, μισές λευκού χρώματος και μισές γαλάζιου με πλαστικό πάτωμα

Ο ιδιοκτήτης Β.Μ. έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε την κλοπή ενώ κάνει έκκληση μέσω του ΚΡΗΝΗ LIVE σε όποιον γνωρίζει κάτι να τον ενημερώσει και αν η πληροφορία είναι θετική, θα δοθεί και αμοιβή.

Περισσοτερα εδω...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...