ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλο είχαν την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Β. Ντούρας, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ μελιού, κ. Α. Κολλιόπουλος και ο δημοσιογράφος Δ. Μποτώνης.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή το 10ο Φεστιβάλ Μελιού στο ΣΕΦ (7-8 και 9 Δεκεμβρίου).

Ο κ. Ντούρας, ανέλυσε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας την προσπάθεια των Ελλήνων παραγωγών μελιού, να παράξουν το προϊόν τους μέσα σε ένα "εχθρικό" περιβάλλον και ταυτόχρονα να προσφέρουν στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Ντούρας ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για το ενδιαφέρον του να ενημερωθεί για τις προοπτικές της παραγωγής μελιού στον πρωτογενή τομέα, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τα προβλήματα που ξεκινούν από την παραγωγή και φθάνουν μέχρι την πώληση και την κατανάλωση των προϊόντων μελιού και δεσμεύτηκε να παρέμβει με το θεσμικό του ρόλο για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα του κλάδου και να διορθωθούν οι όποιες αδικίες.

Ο κ. Παυλόπουλος ευχήθηκε στους συνομιλητές του καλή επιτυχία στο 10ο Φεστιβάλ Μελιού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...