ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.


Αποτέλεσμα εικόνας για ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και γεωπόνος, Σταύρος Αραχωβίτης

Αλλαγές προσώπων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έφερε ο ανασχηματισμός της Κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ανακοίνωσε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τρίτης 28 Αυγούστου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Νέος λοιπόν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και γεωπόνος, Σταύρος Αραχωβίτης στη θέση του βουλευτή Ευβοίας πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Αποστόλου. Το χαρτοφυλάκιό του διατήρησε ως υφυπουργός στο Μέγαρο της Πλατείας Βάθη, ο Λαρισαίος, Βασίλης Κόκκαλης, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ υφυπουργός στη θέση του απερχόμενου αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Τσιρώνη (Οικολόγοι Πράσινοι) αναλαμβάνει η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και κτηνίατρος στο επάγγελμα, κα Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Βιογραφικά στοιχεία Σταύρου Αραχωβίτη

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Σπάρτη, 14/12/1972

Οικογενειακή Κατάσταση:
Έγγαμος, 3 παιδιά

Επάγγελμα:
Γεωπόνος

Σπουδές:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ξένες γλώσσες:
Αγγλικά

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες
Συντονιστής της ΕΠ.Ε.Κ.Ε Αγροτικής Ανάπτυξης, Μέλος της Ομάδας Φιλίας Αρμενίας, Μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, πρώην μέλος Δ.Σ του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε Πελοποννήσου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...