ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ.


Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Στεφανόβουνου θα υλοποιήσει μία ταχύρυθμη εκπαίδευση στη μελισσοκομία και για επαγγελματίες μελισσοκόμους με θέματα: Αρχές οργάνωσης και λειτουργίας ενός μελισσοκομείου, εχθροί και ασθένειες των μελισσών, τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης καθώς και τυποποίηση – εμπορία – προώθηση – σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κ.Δ. Στεφανόβουνου Ελασσόνας από 11 έως 13 Ιουνίου, απογευματινές ώρες (16:00 έως 21:00). Στο πρόγραμμα αυτό θα διδάξουν εκπαιδευτές ενταγμένοι στο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Κ.Δ. Στεφανόβουνου κ. Γεώργιο Μπάσδρα γεωπόνο MSc στο τηλ. 2410 620052 καθώς και να απευθυνθούν στον Μελισσοκομικό Σύλλογο Ελασσόνας και στον κ. Καρέτσο Ανδρέα στο τηλ. 2493024522.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...