ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ''ΛΗΘΑΙΟΝ'' . ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ - ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ --//-- meli.li8aion@hotmail.com τηλ.6936804606

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.
Οι καταστροφές από τις πλημμύρες που πλήττουν αυτές τις ημέρες τη χώρα είναι ανυπολόγιστες και δεν περιορίζονται μόνο σε οικίες και αυτοκίνητα, αλλά επηρεάζουν έντονα και αγροτικές επιχειρήσεις.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι περιοχές της Βορείου Ελλάδας που καταμετρούν τις «πληγές» που άφησε η νεροποντή στο πέρασμά της, με τις ζημιές να είναι μεγάλες και στην περιοχή της Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα, στην Χρυσούπολη σπίτια και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Ζημιές έχουν σημειωθεί τόσο σε αγροτικές επιχειρήσεις όσο και μελισσοκομικές εκτάσεις που υπέστησαν «καίριο» χτύπημα από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

Μελισσοκόμοι της περιοχής είδαν τα μελίσσια τους να επιπλέουν στο νερό και την περιουσία τους ουσιαστικά να καταστρέφεται. Υπολογίζεται πως περίπου 200 μελίσσια έχουν καταστραφεί.Στη Χρυσούπολη άλλωστε δεν είναι λίγες οι οικογένειές που ζουν μέσω της ενασχόλησής τους από τα μελίσσια, καθώς η περιοχή φημίζεται για την παραγωγή ποιοτικού μελιού.

life-events.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...